Offerte of contact?

Wilt u meer infomatie of een offerte aanvragen voor een project? Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op.

Contact

Grafzerken 

Een laatste mooie herinnering. Dat is wat een grafzerk hoort te zijn. Wij bewerken zelf alle soorten natuursteen voor de grafsteen, waardoor we goed kunnen luisteren naar uw wensen. Door deze onafhankelijke werkwijze zijn wij in staat onze producten tegen een scherpe prijs te leveren. De grafstenen worden bovendien door onze eigen medewerkers geplaatst.

Uiteraard staat De Jonge Natuursteen open voor suggesties vanaf uw kant. Het kiezen van een grafsteen is immers een belangrijke beslissing. In het geval u persoonlijke voorlichting wilt, kunnen wij thuis een bezoek brengen. Uiteraard is het ook mogelijk een afspraak te maken bij ons op kantoor. Naast een zeer ruim standaard assortiment leveren we ook naar eigen ontwerp. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen we een grafsteen plaatsen die een mooie nagedachtenis is aan uw dierbare. 

De grafstenen zijn in diverse kleuren leverbaar. De materialen die gebruikt worden zijn Ebody Black (het zwarte materiaal) en Multi Color Red (het rode materiaal). We leveren de grafzerken regionaal in de regio Huizen en Het Gooi. Overleg hierin is uiteraard altijd mogelijk. 

Gedenkstenen

Het restaureren en/of maken van gedenkstenen behoort ook tot onze dienstverlening. Bij de Jonge Natuursteen kunt u terecht voor stijlvolle gedenkstenen.

Werk: Rijks Bibliotheek Hortus Botanikus 

Plaats: Rapenburg te Leiden                

           

Gedenksteen gerestaureerd en terug geplaatst.